HomeНовиниУ ВарашіВинуватці масової бійки на весіллі у Вараші отримали покарання

Винуватці масової бійки на весіллі у Вараші отримали покарання

( 0 Votes )

 

У Вараші засудили двох чоловіків, які у червні цього року влаштували масову бійку на весіллі.

Нагадаємо, люди із села Воронки Володимирецького району приїхали до міста атомників, щоб відсвяткувати весілля у ресторані. На дорозі у них виник перший конфлікт із місцевим жителем. Кілька чоловіків почали його лупцювати

Виявилося, що наречену підсудного нібито викрали її подруги та відвезли до іншого кафе. Саме це і спровокувало лють нареченого, він почав пошуки жінки. Чоловік, якого він побив із товаришами, був таксистом, тому молодик вирішив, що саме він і відвіз його наречену. Друга бійка між приїжджими і місцевими жителями сталася в одному із розважальних закладів міста, де і знайшли жінку.

Там вони жорстоко побили декількох людей, потрощили меблі та посуд. Після цього гості повернулися до ресторану. Туди зійшлося кілька десятків варашівців. Частина з них зайшла до приміщення закладу та забарикадувала двері, а інша – продовжила бійку на вулиці. Кілька чоловіків перекинули позашляховик, яким приїхали молодята.

Згодом виклик отримала поліція. На місце події направили три екіпажі приданих сил полку «Дніпро-1», які і припинили бійку. З місця події правоохоронці вилучили гільзи для травматичного пістолету. Затримали 24 чоловіків, їх доставили у відділок поліції.

За фактом хуліганства слідчі тоді відкрили кримінальне провадження. Зачинщикам бійки - нареченому та його товаришу інкримінували хуліганство. Постраждалий таксист правоохоронцям повідомив, що претензій до обвинувачених не має, адже, моральні збитки вони йому відшкодували.

Нещодавно міський суд визнав молодиків винними та призначив по 2 роки обмеження волі. Однак, за ґрати вони не потраплять, їх звільнили від відбування покарання із іспитовим терміном 1 рік.

Джерело: esfil.TV

 

У вас недостатньо прав для коментування.