HomeНовиниУ Вараші«Найкрасивіша україночка» живе у Кузнецовську

«Найкрасивіша україночка» живе у Кузнецовську

( 0 Votes )

З давніх часів українки славилися своєю вродою. Чорні брови, карі очі, коса до пояса... Стрункі та ошатні красуні у національному строї змушували чоловіків і юнаків затамовувати подих та захоплено споглядати кожен їхній рух. Від матері до доньки передавалися між поколіннями споконвічні родинні секрети жіночої краси та майстерності.

 Сучасні панянки теж мають чимало секретів своєї вроди і вже з наймолодшого віку прагнуть бути схожими на маму, на старшу сестру чи на відому артистку. А найсміливіші беруть участь у конкурсах краси, бо прагнуть перемоги та визнання.

 Один із таких конкурсів нещодавно відбувся у Житомирі. Всеукраїнський конкурс краси «Найкрасивіша україночка 2016» зібрав красунь із усіх куточків нашої батьківщини. Змагання проходили у трьох вікових категоріях. Серед найстарших конкурсанток була і наша землячка, юна красуня з Кузнецовська Софійка Матвійчук.

 


 Дівчинка навчається у третьому класі ЗОШ №3. Як то кажуть, талановита людина талановита у всьому. Софійка відвідує чимало гуртків: і танцює, і співає, і декламує вірші. І все це вона встигає поєднувати із успішним навчанням у школі. Тож і не дивує той факт, що дівчинка стала «Найкрасивішою україночкою 2016» та отримала почесний титул першої віце-міс на конкурсі у Житомирі.

– Готувалися до участі заздалегідь, – розповідає мама конкурсантки, пані Олена, – адже серед умов конкурсу було привітання, виходи у національному костюмі, у грецькому вбранні, у сукні з газет, а також основний вихід у вечірньому вбранні. Глядачам дуже сподобалась пісня у виконанні Софійки, якою вона привітала усіх присутніх у залі.

 Тож поверталися додому з приємною втомою, купою вражень та подарунків. А найголовніше із заслуженим титулом та визнанням!

 Лишається вкотре привітати маму та доню і побажати маленькій красуні нових звершень та великих перемог у майбутньому.

Мирослава Ткачук,

м. Кузнецовськ.

 

У вас недостатньо прав для коментування.