HomeНовиниУ ВарашіВоїни АТО – в гостях у Кузнецовських школярів (+фото)

Воїни АТО – в гостях у Кузнецовських школярів (+фото)

( 0 Votes )

Колишні учні та працівники Кузнецовської ЗОШ №4, а зараз – учасники АТО, влаштували сьогоднішнім школярам незабутню зустріч.

У переповненому залі військовослужбовці розповіли дітям про себе, про свої підрозділи, продемонстрували світлини, на яких відображається повсякденне життя і бойова робота українських військових у зоні АТО, відповідали на численні запитання присутніх. Хлопці запевнили усіх, що сила духу у наших воїнів міцна, патріотизм на високому рівні і перемога обов’язково буде за нами.

Ми повинні виховувати наших дітей на прикладах реального героїзму, каже Андрій Майданюк, який у складі зведеного загону УМВС України в Рівненській області ніс службу на Донеччині. – Героєм себе не вважаю, але ті люди, які зараз захищають нашу державу від зовнішніх посягань, є прикладом мужності, героїзму та патріотизму. Діти повинні знати воїнів-героїв сьогодення в обличчя. Завдячуючи їм, ми можемо спокійно відпочивати у своїх домівках, ходити до школи та на роботу.

Для учасників АТО учні підготували концерт – читали вірші, співали багато патріотичних пісень. Усі присутні були схвильовані та розчулені побаченим і почутим. Бійці дякували за теплу, сердечну зустріч.

На завершення урочистості діти подарували військовим квіти й святкові подарунки, сфотографувалися на згадку, а також побажали їм міцного здоров’я, успіхів.

 

 

Віта Яйченя

Кузнецовський відділ поліції Головного управління

Національної поліції в Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.