HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська за тиждень

Новини Кузнецовська за тиждень

( 0 Votes )

 

Кузнецовськ зустрів своїх героїв

11 серпня 2014 року на майдані Незалежності відбулася зустріч тринадцятьох військовослужбовців військової частини 3045, які брали участь у боях на Сході України.

45 днів тому хлопці були направлені на виконання бойового завдання і з честю його виконали. Відповідно до указу Президента за проявлені мужність і героїзм один із бійців загону нагороджений медаллю «За військову службу Україні».

На зміну прибулим готується інша група вояків з Кузнецовська.

 

Кузнецовськ зустрів своїх героїв
 
Кузнецовськ зустрів своїх героїв


 

Молодь для молоді: знай свої права, змінюй життя

Кузнецовський  міський центр соціальних служб для сім’ї запрошує молодь міста до участі в проекті «Молодь для молоді: знай свої права, змінюй життя».

Цей проект  впроваджується  Міжнародною  благодійною організацією «Партнерство «Кожній  дитині» за  фінансової підтримки  посольства  Фінляндії   в Україні та волонтерської  підтримки  учасників  проекту «Впевнений   старт» з метою розвитку потенціалу   молоді для втілення соціальних змін, розвитку навичок лідерства, підвищення обізнаності про громадянські і соціальні права та розвитку національної молодіжної  мережі підтримки. 

Проект триватиме з вересня 2014 року до травня 2015 року.  
За додатковою інформацією звертатися  до  Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за тел. 3-46-85.

 

В Олізарці змагатимуться кузнецовські рибалки

Громадська організація "Рибалки міста Кузнецовська" запрошує всіх бажаючих взяти участь у змаганнях з лову риби поплавковою вудкою «RMK_POPL@VOK_2014». Змагання буде проведено у неділю 17 серпня на ставах в селі Олізарка Володимирецького району в один етап тривалістю 4,5 години.

«RMK_POPL@VOK_2014» проводиться з метою розвитку риболовного спорту у західному регіоні; визначення кращих спортсменів регіону; підвищення спортивної майстерності і вдосконалення техніки володіння спортивним знаряддям , пропаганди здорового способу життя та популяризації риболовного спорту.

Загальне керівництво, організація та проведення змагань здійснюється громадською організацією «Рибалки міста Кузнецовска». Безпосереднє проведення змагань здійснюватиметься суддівською колегією.

 

На Білому озері фестивалитимуть

15-18 серпня на березі Білого озера проходитиме XV Всеукраїнський молодіжний мистецький соціально-екологічний фестиваль "Біле озеро". У чотирнадцятий раз Сергій Козицький, засновник та натхненник фестивалю, запрошує на рідну Володимиреччину кращих представників творчої молоді країни. За його словами, сцена «Білого озера» дає можливість самореалізації для талановитої молоді. 

 

Шукають волонтера

Всеукраїнська громадська організація «Зробимо Україну чистою» повідомляє про старт проекту "Школа екологічного громадського активіста".

Мета проекту –  збільшити кількість екологічно свідомих громадських активістів шляхом застосування інструментів ефективної міжсекторної співпраці та організації локальних соціально-екологічних ініціатив.

«До участі у проекті буде відібрано 60 активістів з різних областей України, представників молоді віком до 28 років. Це чудова можливість навчитися взаємодіяти з державним, комерційним, громадським та медіа-сектором. У рамках проекту учасників забезпечать проживанням та харчуванням. Проект здійснюється за підтримки відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні та спрямований на розбудову громадянського суспільства в Україні шляхом залучення активної молоді до вирішення соціально-екологічних проблем місцевих громад. Розвиваючи громадянське суспільство, збудуємо нову активну Україну», зазначають організатори.

Для участі в проекті необхідно до 31 серпня заповнити заявку goo.gl/gQRzfL 

Повідомлення результатів – до 7 вересня 2014 року.

 

Концертна програма для військових

Нещодавно за ініціативи місцевої влади наметове військове містечко, що розмістилося неподалік Кузнецовська, відвідали артисти-аматори міста-супутника Рівненської АЕС. 

Будинок дитячої та юнацької творчості, незважаючи на час відпусток та канікул, не залишився осторонь цієї ініціативи. Так, потішили захисників запальним танцем і дзвінким вокалом керівник гуртка фольклорної пісні «Серпанок» Світлана Тиндик та керівник студії хореографічного танцю «Грааль» Юлія Лакизюк-Крупіч разом із вихованцями. 
Усі учасники концерту, як глядачі, так і виступаючі
, залишилися задоволеними. Гостинні господарі в подяку за концерт влаштували  для гостей екскурсію

Вікторія ГОРДІЄНКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.