HomeНовиниОфіційноТуристичні об’єкти зобов’язані встановлювати знак категорії закладу

Туристичні об’єкти зобов’язані встановлювати знак категорії закладу

( 0 Votes )

3 липня 2013 року Кабінетом Міністрів України була прийнята Постанова «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про вид об’єкта туристичної інфраструктури та його категорію», згідно з якою готелі та інші об’єкти туристичної інфраструктури України мають обов’язково розмістити на фасаді знак його категорії.

Реалізація вимог Постанови забезпечить вільний доступ споживачів до інформації про вид і категорію об’єкта туристичної інфраструктури. Для цього на офіційному сайті Держтуризмкурорту буде розміщено Реєстр свідоцтв про встановлення категорій об’єктам туристичної інфраструктури, доступ до якого здійснюватиметься безоплатно. Одночасно власник об’єкту  туристичної інфраструктури зобов’язаний протягом не менш як 30 днів  з дати видачі свідоцтва встановити на фасаді знак категорії об’єкту.

За словами Міністра інфраструктури України Володимира Козака, нова Постанова сприятиме отриманню споживачами більш повної інформації щодо послуг певної категорії, що надаються  готелями та іншими об’єктами туристичної інфраструктури, зокрема призначених для надання послуг з розміщення, курортних установ тощо. Це, в свою чергу, сприятиме свідомому вибору туристами того чи іншого об’єкту відпочинку, а також позитивно вплине на підвищення якості послуг які туристичні заклади пропонуватимуть українцям та гостям нашої країни.

ПРЕС-СЛУЖБА МІНІСТЕРСТВА ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ

 

У вас недостатньо прав для коментування.