HomeНовиниОфіційноА ми відпочиваємо!

А ми відпочиваємо!

( 0 Votes )

 

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора року – КАНІКУЛИ!

Якщо для школярів це один із самих щасливих періодів, то для батьків це – головний біль. Далеко не кожна сім’я може відправити свою дитину на море або в дитячий санаторій. Навіть путівка в заміській табір вимагає значних матеріальних витрат. Оздоровлення ж у пришкільному таборі стає доступним кожній сім’ї.

 

Пришкільні табори відпочинку – це не лише місцеперебування дитини у час, коли батьки працюють, а й справжнє змістовне дозвілля для малечі з добре підготовленою програмою культурно-масових заходів та захоплюючими екскурсіями.

Цікавим та змістовним був відпочинок учнів Собіщицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у пришкільному таборі з денним перебуванням «Сагайдак», де дітям було організовано ряд цікавих свят, конкурсів, розваг та незабутніх екскурсій.

Яскравою та пам’ятною для дітей була екскурсія в кузнецовську кінно-спортивну школу. Перебуваючи там, учні змогли не тільки погодувати коней і покататися верхи, а й ознайомилися з різними видами цих чудових тварин. Незабутньою для дітей залишиться екскурсія і до краєзнавчого музею «Полісся» міста Кузнецовська, де учні з цікавістю розглядали кожен експонат та збагатилися знаннями з ядерної фізики.

Отже, відпочиваючи у пришкільному таборі «Сагайдак», діти були веселими і кмітливими, збагатили свої знання та випробували себе в ролі наїзників.

 

Світлана ЄЗГОР,

заступник директора з виховної роботи Собіщицької ЗОШ.

 

У вас недостатньо прав для коментування.