HomeНовиниОфіційноАніматори з’їхалися на Біле озеро

Аніматори з’їхалися на Біле озеро

( 0 Votes )

 

Упродовж трьох днів, з 27 по 30 червня, у мальовничому куточку Володимиреччини на РОК "Біле озеро" відбувався творчий  фестиваль "Аніматор-шоу-2018". Такий захід відбувається на теренах турбази вже вдруге та збирає під своє крило усіх тих, хто звуть себе аніматорами.

 Цьогоріч до фестивалю долучились аніматори з Рівного, Дубнівського, Костопільського, Маневицького районів, з Володимирця та з Палацу культури імені Лесі Українки УСО ВП РАЕС міста Вараш. Найбільш насиченою була програма 28-29 червня – в дні урочистого відкриття та закриття фестивалю, показів фестивальних шоу-програм анімаційних груп. Також проводилися майстер-класи, навчання-тренінги, спортивно-туристичні квести, квест-вечірки, еко-шоу, розважальні програми, ретро-дискотека тощо.

 


 

Коментує Олена Наумчук, завідувач сектору гурткової роботи ПК РАЕС:

– Уже другий рік поспіль за ініціативи Палацу культури та підтримки генерального директора РАЕС ми проводимо фестиваль «Аніматор-шоу». Дуже приємно, що люди відгукнулися. Присутнім на фестивалі був і начальник обласного управління культури і туризму Ярослав Мельник. Він зазначив, що цей фестиваль в області – єдиний, таких більше не існує. Ми ж намагаємося напрацьовувати все так, аби проводити його на високому рівні, за що нам дуже дякують учасники, які були присутні на цьому фестивалі.

Учасників, до речі, збільшилось майже удвічі. Минулого року у фесті брали участь лише 4 колективи, цьогоріч – з Дубна, Рівного (обласний ляльковий театр), Костополя, села Кукли Маневицького району, Володимирецького району та аніматори з нашого Палацу культури. На відкритті фестивалю кожен колектив показував свою так звану візитну картку – 15-хвилинну програму, згодом презентували свої підготовані для фесту 30-40-хвилинні програми. Наступного дня був своєрідний коктейль ігор, де кожен колектив проводив своє розважальне шоу у власній манері. Намагалися зробити все цікаво та змістовно як для дітей, так і для дорослих. Плануємо наступного року залучити ще більшу кількість колективів.

 

 

"Аніматор-шоу" – це саме той фестиваль, де кожна команда мала змогу проявити свою оригінальність і креативність та навчитись чомусь цікавому й новому. І хоча фестиваль був дощовим, це зовсім не завадило артистам та глядачам відчути всю атмосферу події.

(За матеріалами Палацу культури РАЕС).

 

У вас недостатньо прав для коментування.