HomeНовиниОфіційноНачальник обласної поліції приймав громадян у Володимирці (+фото)

Начальник обласної поліції приймав громадян у Володимирці (+фото)

( 0 Votes )

Минулого тижня  з робочим візитом у Володимирець завітав начальник Головного управління Національної поліції в Рівненській області полковник поліції в Рівненській області Сергій Князєв.

Під час візиту очільник обласної поліції мав зустріч з громадянами району. На прийом зібралося близько 20  осіб.

Найбільше скаржилися на працівників поліції, мовляв, вони не виконують  своїх функцій під час розслідування кримінальних проваджень. «Таких громадян, які незадоволені роботою поліції, більше 90%»,  – зауважив Сергій Князєв.

Крім того, було звернення за фактом крадіжки запчастин до мотоцикла, які викрали самі ж працівники поліції. Також підприємець із Заболоття піднімав питання тривалого бездіяльності поліції у розслідуванні крадіжок з його магазину та фактів побиття самого підприємця. Піднімалися й побутові питання – житло колишнім працівникам  поліції.

Приділялася увага і роботі закладів відпочинку, адже поліція недостатньо приділяє увагу порядку у них. Наголошувалося на необхідності проведення спільних рейдів представників органів місцевого самоврядування, громадськості та правоохоронців.

Серед присутніх були і ті, хто особисто прийшов подякувати Князєву за роботу працівників поліції. Зокрема, директор Володимирецького районного колегіуму Анатолій Остапенко дякував за забезпечення правопорядку на базі відпочинку у селі Воронки, де поліція слідкувала не лише за порядком, а й  брала участь у дозвіллі дітей, зокрема, навчала  як слід розпалювати вогнище.

Редакція газети теж поставила запитання начальнику поліції. Адже багатьох мешканців селища цікавить, коли припиняться перегони на площі у  вечірній та нічний час. На питання як здійснюватимуть контроль на дорогах у селищі та у районі в цілому, Сергій Князєв  відповів: «Ми будемо все робити для виправлення ситуації. Вже найближчим часом допоможемо додатковими силами та засобами щодо забезпечення  порядку на території Володимирця та Володимирецького району».

Про те, як планують боротися з незаконним видобутком бурштину, очільник відповів, що цим вони щільно займаються вже близько два з половиною місяці. Головний поліцейський області запевнив, що нині видобувати бурштин стали менше. Втім, працівники поліції регулярно отримують повідомлення про видобуток бурштину і всі факти перевіряють.

Для мене важливий спокій громадян. Люди повинні зрозуміти одну річ, що громадяни і поліція повинні співпрацювати. Стосовно видобутку бурштину скажу фразу: «Білет на видобуток ми нікому не продаємо!» – зазначив Князєв.

На усі факти, що відомі працівникам поліції  проводиться відповідне реагування, запевнив поліцейський.

 

 

 


 

Ольга ПЕШКО
 

У вас недостатньо прав для коментування.