HomeНовиниОфіційноДобровільна здача зброї!

Добровільна здача зброї!

( 0 Votes )

На території міста Кузнецовськ та Володимирецького району з 1 по 31 березня 2016 року  проходить місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів. Працівникам поліції, для його ефективного проведення, є вкрай важливо вчасно сповістити населення про можливість позбутися незареєстрованної зброї без притягнення до Кримінальної відповідальності.

Громадяни, які у вище вказаний термін добровільно здадуть до поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю в подальшому матимуть можливість оформити відповідні документи, зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Проведення такого заходу не тільки позитивно впливає на стан криміногенної ситуації, але й дає можливість попередити ймовірні нещасні випадки, пов'язані з необережним поводженням зі зброєю.

Варто зазначити, що лише протягом 2015 року працівниками Кузнецовського відділу поліції за незаконне поводження зі зброєю було притягнуто до кримінальної відповідальності 10 жителів міста Кузнецовська та Володимирецького району, а вилучено за незаконне зберігання 8 одиниць вогнепальної зброї та боєприпаси армійських зразків у кількості 64 шт.

Для отримання детальних роз’яснень можна звернутися до працівників дозвільної системи Кузнецовського відділу поліції ГУ НП в Рівненській області.

Віта Яйченя

помічник начальника Кузнецовського МВ

по взаємодії з громадськістю та ЗМІ

 

У вас недостатньо прав для коментування.