HomeНовиниДСНС повідомляєУ Володимирці горів житловий будинок

У Володимирці горів житловий будинок

( 0 Votes )

1 лютого о 23:18 на спецлінію "101" надійшло повідомленням про пожежу у житловому будинку в смт. Володимирець. До місця виклику негайно було направлено черговий караул бійців 11-ї державної пожежно-рятувальної частини. 

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що в дерев’яному житловому будинку горить міжкімнатна гіпсокартонна перегородка, яка впритул розташована до опалювальної грубки, а кімната заповнена димом.

Вже за кілька хвилин рятувальники локалізували пожежу та з метою ліквідації всіх тліючих осередків розібрали частину перегородки. Вогонь встиг пошкодити лише частину міжкімнатної перегородки на незначній площі.

До гасіння було залучено одну одиницю пожежної техніки ДСНС та п'ятеро рятувальників. Причина пожежі та розмір збитків наразі встановлюються.

У зв’язку із збільшенням кількості пожеж в районі, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігають мешканців краю суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та дбати про належний протипожежний стан власних помешкань, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню.

В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Володимирецький РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.