HomeНовиниДСНС повідомляєВолодимирецькі вогнеборці врятували від знищення вогнем житловий будинок (+фото)

Володимирецькі вогнеборці врятували від знищення вогнем житловий будинок (+фото)

( 0 Votes )

 

12 березня об 06:58 год. до Служби порятунку за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в смт.Володимирець.

До місця події відразу було направлено черговий караул бійців 11-ої державної пожежно-рятувальної частини.

Вже за кілька хвилин рятувальники прибули до місця виклику, де з’ясували, що пожежа виникла в одному з приміщень дерев’яного житлового будинку. Насамперед вогнеборці, з’ясувавши, що в будинку нікого немає, провели бойове розгортання та подали на гасіння водяний ствол. До цього в цілях безпеки через чергового Володимирецького РЕМу було припинено електропостачання на частину селища. Пожежу було швидко локалізовано та не допущено її поширення за межі одного приміщення. Згодом вогонь повністю загасили, а електропостачання відновили. Пожежа встигла пошкодити одну житлову кімнату та речі домашнього вжитку. Житловий будинок та більшість майна в ньому було врятовано.

Наразі всі обставини виникнення пожежі, її причину та обсяги збитків з’ясовують фахівці.

Для ліквідації пожежі було залучено 1 пожежну автоцистерну та 4 рятувальників.

 

У зв’язку із стрімким збільшенням кількості пожеж в районі, рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре застерігають мешканців краю суворо дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та дбати про належний протипожежний стан власних господарств, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

А.Муравинець

 

У вас недостатньо прав для коментування.