HomeНовиниДСНС повідомляєВолодимирецькі рятувальники ліквідували пожежу в райцентрі (+фото)

Володимирецькі рятувальники ліквідували пожежу в райцентрі (+фото)

( 0 Votes )

29 січня об 13:18 год. за номером 101 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в смт.Володимирець.

За вказаною адресою негайно було направлено черговий караул рятувальників 11-ої державної пожежно-рятувальної частини.

Вже за кілька хвилин по прибуттю до місця події рятувальники, оцінивши ситуацію та враховуючи щільну забудову і загрозу поширення пожежі на сусідні господарчі споруди, прийняли рішення про додаткове залучення сил і засобів. Відтак додатково до місця пожежі було направлено і резервний караул.

На момент прибуття до місця виклику рятувальників пожежа стрімко поширювалася по горищу господарської споруди, чому сприяла суха солома, яка там знаходилася. Відтак вогонь загрожував поширенням на всю площу споруди, а також сусідні будівлі, які розташовувалися впритул одна до одної.

Провівши бойове розгортання рятувальники подали на гасіння водяні стволи. Пожежу вдалося швидко локалізувати, не давши вогню поширитися через перекриття всередину споруди та на інші будівлі господарства. Також вдалося врятувати і домашніх тварин, які були в споруді, що горіла. Остаточно пожежу вдалося ліквідувати за кілька годин.

Вогонь встиг знищити покрівлю господарчої споруди, близько 2 тон соломи, 1 м.куб. дров, речі господарського вжитку, а також пошкодити перекриття споруди та майно.

Для ліквідації пожежі було залучено 2 одиниці пожежної техніки та 7 рятувальників.

 
 

Наразі причина виникнення пожежі та обсяги збитків з’ясовуються.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан у власних господарствах та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

Начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

А.Муравинець

 

У вас недостатньо прав для коментування.