HomeНовиниДСНС повідомляєРятувальники ліквідували чергову пожежу у Володимирці (+фото)

Рятувальники ліквідували чергову пожежу у Володимирці (+фото)

( 0 Votes )

 

18 листопада о 19:19 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному господарстві в смт. Володимирець. Горіла дерев’яна господарська будівля, крита жерстю.

За вказаною адресою було негайно направлено черговий караул 11-ої державної пожежно-рятувальної частини.

Вже за кілька хвилин, прибувши до місця пожежі, керівником гасіння пожежі відразу було прийняте рішення про додаткове залучення резервного караулу підрозділу. Адже через щільну забудову вогонь міг поширитися на всю споруду, а також на сусідні будівлі. На момент прибуття рятувальників повністю горіла покрівля споруди під жерстяним покриттям. Провівши оперативне розгортання вогнеборці подали на гасіння водяний ствол. На щастя жерстяне покриття споруди стримувало поширення вогню, тому пожежу вдалося швидко локалізувати та не допустити її подальшого розповсюдження. Близько години знадобилося рятувальникам щоб повністю ліквідувати пожежу.

Згодом з’ясувалося, що в господарстві ніхто постійно не проживає, тому й загоряння помітили сусіди лише тоді, коли стало видно відкрите полум’я.

До того як пожежу остаточно загасили, вогонь встиг знищити покрівлю господарської споруди, покриття прибудови до неї та речі господарського вжитку, а також пошкодив перекриття.

Наразі всі обставини події з’ясовують працівники поліції.

Для ліквідації пожежі було залучено 2 одиниці пожежної техніки та 6 рятувальників.

 

Начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

А.Муравинець

 

У вас недостатньо прав для коментування.