HomeНовиниДСНС повідомляєНічна пожежа у Володимирці (+фото)

Нічна пожежа у Володимирці (+фото)

( 0 Votes )

26 січня о 23:02 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в смт.Володимирець. За вказаною адресою негайно було направлено черговий караул рятувальників 11-ої державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю на місце події виявилося, що горить покрівля цегляної господарської будівлі розмірами 12х4м. та дерев’яна дровітня розмірами 4,5х3,5м. поруч.

Через щільну забудову існувала загроза поширення пожежі на дві сусідні будівлі, які розташовувалися за 0,5 та 1 м відповідно та житловий будинок за 3м. Зважаючи на це для ліквідації пожежі було додатково залучено резервний караул ДПРЧ-11. Вогнеборці, провівши оперативне розгортання, негайно приступили до гасіння пожежі та локалізації пожежі, щоб не дозволити вогню поширитися на інші будівлі. Ускладнювало ліквідацію пожежі і віддаленість вододжерел, відтак доставляти воду для гасіння доводилося шляхом підвозу. Проте, завдяки оперативним та тактично правильним діям рятувальників, пожежу об 23:30 вдалося локалізувати, чим вогню не дали поширитися на ще більшу площу. Повністю пожежу було ліквідовано об 05:15. Для ліквідації пожежі було залучено дві одиниці пожежної техніки та 7 чол. особового складу.

Внаслідок пожежі було знищено будівлю дровітні, пошкоджено господарську будівлю, знищено орієнтовно 0,2т. сіна, майно, дрова. На щастя на сусідні будівлі та житловий будинок вогонь перекинутися не встиг.

Обставини події та остаточну причину виникнення пожежі наразі з’ясовують фахівці.

У зв’язку зі стрімким збільшенням кількості пожеж як в області так і в районі, рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними при поводженні з вогнем та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки. Нехтування громадянами простих правил призводить до знищення роками нажитого майна, а іноді і до травмування людини, і навіть до загибелі. Дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

 

 

Начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

А.Муравинець
 

У вас недостатньо прав для коментування.