HomeНовиниДСНС повідомляєНа Різдво у Володимирецькому районі сталося дві пожежі (+фото)

На Різдво у Володимирецькому районі сталося дві пожежі (+фото)

( 0 Votes )

Впродовж вихідних 7 та 8 січня у Володимирецькому районі рятувальникам двічі довелося ліквідовувати пожежі в приватному секторі. І до того ж в обох випадках для ліквідації пожеж залучалося відразу по два пожежно-рятувальні підрозділи.

7 січня о 12:04 до пожежно-рятувальної служби Володимирецького району за телефоном 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві в с.В.Жолудськ. Горіла блочна господарська будівля, розмірами 14х6м, крита шифером по дерев’яній обрешітці.

Для ліквідації даної пожежі було залучено чергові караули рятувальників на пожежних автоцистернах 5-го державного пожежно-рятувального поста з смт.Рафалівка та 11-ої державної пожежно-рятувальної частини з смт.Володимирець. Внаслідок пожежі було знищено дерев’яні конструкції перекриття та покриття будівлі, автомобіль Peugeot Partner, мотоцикл Lifan, майно, пошкоджено стіни. Проте було не допущено перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок та зернозбиральний комбайн.


 

8 січня о 00:37 до Служби порятунку за телефоном 101 знову надійшло повідомлення про пожежу в приватному секторі. На цей раз горіла приватна піноблочна господарська будівля, розмірами 6х6м., крита шифером, на дачному кооперативі Старорафалівської сільської Ради, що поблизу м.Вараш. Для ліквідації даної пожежі було залучено чергові караули рятувальників 5-го державного пожежно-рятувального поста з смт.Рафалівка та 12-ої державної пожежно-рятувальної частини з м.Вараш на пожежних автоцистернах.  Внаслідок пожежі було знищено перекриття, покрівля господарської будівлі, майно. Проте від вогню було врятовано дачний будинок власників та господарську будівлю сусідів, які знаходилися за кілька метрів кожна.


 

Наразі причини даних пожеж та обсяги збитків встановлюється.

У зв’язку з пониженням температури повітря та збільшенням кількості пожеж в області, рятувальники звертаються до всіх громадян із проханням бути надзвичайно обачними під час посилення морозів. Проявляйте пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового і електричного обладнання та устаткування. В жодному разі не використовуйте для обігріву несправні печі, саморобні електронагрівальні прилади, свічки. А у разі виникнення пожежі негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».

А.Муравинець

Начальник Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.