HomeНовиниДСНС повідомляєДва брати загинули внаслідок пожежі в Озері (+фото)

Два брати загинули внаслідок пожежі в Озері (+фото)

( 0 Votes )

24 грудня десь о 12 годині в с. Озеро у житловому будинку виявлено тіла двох чоловіків, 1953 та 1955 років народження, непрацюючих. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу в складі працівників міліції та фахівців Держслужби з надзвичайних ситуацій. Було встановлено, що тіла знаходилися в різних кімнатах, а в будинку наявні 2 осередки пожежі розмірами 1 та 1,5 м.кв. Зі слів місцевих жителів загиблі зловживали спиртними напоями, та часто курили в ліжку, а напередодні один з них отримав пенсію.

Хоча остаточна причина пожежі, обставини та збитки встановлюються, можна сказати напевне, що пожежа виникла через необережність під час куріння в нетверезому стані.

Слід зазначити, що за грудень місяць це вже другий випадок у Володимирецькому районі, коли внаслідок пожежі гине відразу дві особи. В обох випадках причина загибелі одна і таж.

Враховуючи вищевикладене рятувальники Держслужби з НС в котрий раз звертаються до громадян з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих вас людей. Будьте обережні з вогнем, дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті, не паліть в своїх помешканнях, особливо у нетверезому стані.

Пам’ятайте самі та навчіть своїх дітей, що дотримання елементарних правил особистої та пожежної безпеки, а також дотримання порядку виконання дій у разі пожежі це запорука збереження людських життів та матеріальних цінностей. Адже найвища цінність – це людське життя.

З початку року на території Володимирецького району виникло 75 пожеж, 13 з яких внаслідок необережності під час куріння. На пожежах загинуло вісім громадян, семеро з яких внаслідок куріння в нетверезому стані. Минулого 2012 року на пожежах загинуло четверо осіб.

Трагедія в Озері: 2 брати загинули в пожежі
 
Трагедія в Озері: 2 брати загинули в пожежі

 

 Начальник ДПРЧ-16 ГУ ДСНС України у Рівненській області

старший лейтенант служби цивільного захисту

Андрій Муравинець

 

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.