HomeНовиниКриміналЗастрелив товариша на полюванні

Застрелив товариша на полюванні

( 0 Votes )

Повідомлення про те, що до лікарні із вогнепальним пораненням госпіталізували 43-річного жителя Вараша до поліції надійшло 21 жовтня о 18.30.

Попри вжиті реанімаційні заходи життя чоловіка врятувати не вдалося: сьогодні, 22 жовтня, він помер. Поліцейські встановлюють усі обставини події у рамках відкритого кримінального провадження.

Як попередньо з’ясували поліцейські Володимирецького відділення, в лісовому масиві поблизу села Сопачів під час полювання 58-річний житель Володимирецького району внаслідок необережного поводження зі зброєю здійснив постріл із власної гладкоствольної рушниці, в результаті чого вогнепальне поранення отримав його товариш, 43-річний варашівець.

Кримінальне провадження, відкрите за попередньою правовою кваліфікацією статті 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке тілесне ушкодження), слідчі перекваліфікували на частину 1 статті 119 ККУ (вбивство з необережності).

Гладкоствольну рушницю, яка зареєстрована у встановленому законодавством порядку, вилучено. Досудове розслідування триває, в ході якого встановлюються усі обставини інциденту, зокрема чи були мисливці тверезі. Вирішується питання про повідомлення 58-річному чоловікові про підозру.

Правоохоронці звертаються до всіх мисливців суворо дотримуватися правил безпеки поводження із вогнепальною зброєю, зокрема у зберіганні, транспортуванні і безпосередньо на полюванні. Пам’ятайте, що мисливська зброя є предметом підвищеної небезпеки. Не наражайте на неї себе та оточуючих, аби не сталося чергової трагедії.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

У вас недостатньо прав для коментування.