HomeНовиниКриміналКримінал за тиждень, з 15 по 21 лютого

Кримінал за тиждень, з 15 по 21 лютого

( 0 Votes )

За тиждень до Володимирецького відділення поліції надійшло 82 заяви та повідомлень про злочини і пригоди.

З них про вчинення фізичного чи психологічного насильства в сім’ях – 9; тілесні ушкодження – 6; погрози фізичною розправою – 3; незаконна порубка лісу – 3; крадіжки – 3; незаконне видобування бурштину-сирцю – 3; дорожньо-транспортні пригоди – 4; повідомлення про смерть (без ознак насильства) – 12; інші події (порушення публічного порядку, бійки, конфлікти у громадських місцях, розпиття спиртних напоїв у заборонених місцях, і т.п.) – 39.

Так, 15 лютого 2017 року до Володимирецького відділення поліції надійшло повідомлення жителя м. Вараш, що на автодорозі Київ - Ковель поблизу с. Полиці сталося ДТП за участю автомобілів марки "Рено Трафік" та "Таврія". Внаслідок ДТП  є потерпілі.

18 лютого 2017 року до Володимирецького відділення поліції надійшло повідомлення жителя м. Вараш, що невідома особа шляхом підбору ключа проникла в його гаражне приміщення, яке знаходиться в с. Стара Рафалівка, звідки викрала електроінструменти, дитячий одяг та продукти харчування. Обставини події та сума збитку встановлюються.

Правоохоронці закликають не забувати про обачність.

Володимирецьке відділення поліції Варашського відділу поліції

Головного управління Національної поліції в Рівненській області

ілюстрація з мережі Internet

 

У вас недостатньо прав для коментування.