HomeНовиниКриміналВолодимирчанин накрав аж на 3 статті (+фото)

Володимирчанин накрав аж на 3 статті (+фото)

( 0 Votes )

11 лютого до Володимирецького відділення поліції за допомогою звернулась жителька смт. Володимирець. В заяві вона вказала, що, що 11.02.2017 року близько 13.00 год. вона виявила відчинене вікно у власному кабінеті в приміщенні, що розташоване по вул. Шкільній, в смт Володимирець.

При цьому із кабінету зникли грошові коштів в сумі 5000 тисяч гривень, два інтернет-модеми, юсб-подовжувач та цифровий носій інформації.

По гарячих слідах особу викрадача було встановлено, ним виявився житель смт Володимирець. Того ж дня знайти та затримати зловмисника не представилось можливим. Однак в ході огляду місці, де він зберігав викрадені майно, слідчими, крім вищевказаних речей, було також вилучено ноутбук, зарядний пристрій, мишка та електронний вимірювач. їх він викрав в тому ж будинку із сусіднього приміщення, яке орендує інша організація.

12 лютого горе-крадія спіймали та доставили у відділення поліції. При огляді його особистих речей в правому кармані штанів було виявлено 2 поліетиленових пакетика з білою порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичний засіб "Первентин", загальною масою близько 1 гр., який він зберігав для власного вживання. Порошок вилучено та направлено на експертизу в НДЕКЦ в Рівненській області.

За трьома фактами порушені кримінальні провадження по яких продовжують проводитись слідчі дії. За фактами крадіжок молодику оголошено підозри за ч. 3 ст. 185 КК України. Запобіжний захід не обирався.

 

 


 
 
 

 

Віталій БЕРЕЗОВСЬКИЙ

Т.в.о. начальника Володимрецького ВП Варашського ВП ГУНП в Рівненській області
 

У вас недостатньо прав для коментування.