HomeНовиниКриміналНа Володимиреччині пенсіонер вдарив ножем односельця

На Володимиреччині пенсіонер вдарив ножем односельця

( 0 Votes )

Словесний конфлікт виник 16 грудня, близько 16 години у селі Щоків поблизу місцевого магазину. У результаті сварки 24-річний місцевий житель опинився на лікарняному ліжку.

Молодик сам зумів повідомити до поліції та викликати швидку медичну допомогу.

По прибуттю слідчо-оперативної групи на місце події з’ясувалося, що нападник утік. А потерпілого з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини лікарі доставили до СМСЧ-3 міста Вараш, де його госпіталізували у реанімаційне відділення.

Уже за декілька годин оперативники Володимирецького відділення поліції встановили особу, яка може бути причетною до скоєного кримінального правопорушення. Ним виявився 62-річний житель села Щоків. З’ясувалося, що перепалка між односельчанами виникла через давній конфлікт зловмисника з батьком потерпілого молодика.

Пенсіонера поліцейські розшукали та доставили до відділення поліції. Чоловік розповідає, що від випитої великої кількості алкоголю не пам’ятає, що сталося. Утім, поліцейські виявили при ньому закривавлений кухонний ніж та встановили і очевидця події.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішуються питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу. Відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

За словами медиків, життю пораненого жителя села Щоків нічого не загрожує.

Відділ комунікації поліції Рівненської області
 

У вас недостатньо прав для коментування.