HomeНовиниКриміналУ Вараші спіймали квартирного злодія (+фото)

У Вараші спіймали квартирного злодія (+фото)

( 0 Votes )

Працівники Варашського відділу поліції встановили особу злодія, який обкрадав квартири жителів міста та взяли його під варту.

Улітку цьогоріч до відділу поліції надійшла заява 60-річної місцевої мешканки, що невідома особа вчинила крадіжку з її квартири. Слідчо-оперативна група встановила, що на момент скоєння злочину власниця перебувала на відпочинку. Невідомий, який проник у помешкання шляхом підбору ключа, викрав гроші, золоті вироби, побутову техніку на загальну суму понад 120 тисяч гривень.

За фактом крадіжки, вчиненої у великих розмірах, поєднаної з проникненням в житло, було відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України.

У ході проведення слідчих дій працівники Варашського ВП з’ясували, що до скоєння крадіжки причетний 29-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово судимий за шахрайства, грабежі, майнові злочини та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Окрім цього, слідчі встановили його причетність іще до двох квартирних крадіжок, скоєних на території міста у той же період часу і в такий же спосіб. Зловмиснику повідомлено про підозру та судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного поліцейські виявили деякі речі, викрадені з чужих квартирах, а також знаряддя злочину — так звані «відмички».

Досудове розслідування триває. Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до аналогічних злочинів.

 
 

 

Відділ комунікації поліції Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.