HomeНовиниКриміналСтрілянина у Вараші (+фото)

Стрілянина у Вараші (+фото)

( 0 Votes )

Із проникаючим пораненням черевної порожнини 27 серпня у санмедчастину Вараша доставили 31-річного місцевого жителя. Наразі його життю нічого не загрожує, а обставини стрілянини з’ясовують поліцейські.

Слідчо-оперативна група встановила, що поранення потерпілий отримав у під’їзді однієї із багатоповерхівок міста Вараш, коли гучно стукав у квартиру свого знайомого. У відповідь на це 34-річний власник помешкання, привідкривши двері, вистрелив у живіт непроханому гостю із пристрою для відстрілу набоїв з гумовими кулями і замкнувся зсередини.

Медиків до пораненого викликали сусіди. Після проведеного оперативного втручання, життю чоловіка нічого не загрожує.

Обидва учасники інциденту – споживачі наркотичних засобів, що перебувають на обліку лікаря-нарколога та є учасниками замісної метадонової терапії. Потерпілий раніше неодноразово судимий за грабежі, спричинення тілесних ушкоджень та за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Пістолет, з якого був здійснений постріл, правоохоронці вилучили та направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За попередньою правовою кваліфікацією статті 124 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. За результатами досудового розслідування прийматиметься відповідне процесуальне рішення, зокрема в ході його проведення поліцейські з’ясовуватимуть причину стрілянини.

 
 

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 

У вас недостатньо прав для коментування.