HomeНовиниКриміналВ Кузнецовську знайшли розчленоване тіло (+фото, відео)

В Кузнецовську знайшли розчленоване тіло (+фото, відео)

( 0 Votes )

Увага! Даний матеріал не рекомендовано для перегляду дітям, та особам із нестійкою психікою.

Поліетиленовий мішок із розчленованим тілом виявив на дачній ділянці 45-річний житель Кузнецовська. Як з’ясували правоохоронці, до вбивства 15-річної давності причетна дружина загиблого.

Учора, 23 лютого, коли чоловік перекопував земельну ділянку на дачі у знайомої поблизу Кузнецовська, лопатою натрапив на поліетиленовий пакет, в якому знаходилися розчленовані рештки непізнаного людського тіла, та сумку із речами.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Кузнецовського відділу поліції, працівники управління карного розшуку, а також криміналістична лабораторія.

Завдяки проведеним слідчим та розшуковим заходам поліцейські встановили, що до скоєного злочину може бути причетна власниця земельної ділянки дачного кооперативу, 55-річна жителька Кузнецовська. Правоохоронцям жінка розповіла, що у 2001 році через неправомірну поведінку на той час її 32-річного власного чоловіка, між ними виникла сварка. Під час з’ясування стосунків дружина позбавила його життя — яким чином, іще з’ясовують правоохоронці. Аби приховати злочин, розчленувала його тіло і закопала на земельній ділянці. Всім родичам і сусідам розповіла, що чоловік поїхав у Португалію на заробітки. А щоб не виникло підозр, його необхідні особисті речі теж закопала разом із тілом. Зі слів жінки, усе це вона робила самотужки. Чи відповідає це дійсності, перевіряють працівники поліції.

— За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області Володимир Голубош. — Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини злочину. Після проведення необхідних експертиз буде визначена остаточна правова кваліфікація скоєного кримінального правопорушення. Відповідно до санкції статті жінці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі вона дає покази у Кузнецовському відділі поліції, вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

 
 

 

Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області

 

У вас недостатньо прав для коментування.