HomeНовиниКриміналКримінальна хроніка тижня

Кримінальна хроніка тижня

( 0 Votes )

За минулий тиждень до чергової частини Кузнецовського міського відділу надійшло 70 повідомлень, з яких 19 кваліфіковано як кримінальні правопорушення. Коротко про криміногенну обстановку.

Працівники міліції встановили, що 28-річний місцевий житель Роман втягнув  двох неповнолітніх 17-річного Андрія та 15-річного Володимира у злочинну діяльність. Вказані особи за попередньою змовою вчинили крадіжку автомобіля ГАЗ-2410. Відомості внесено до ЄРДР. За  даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального Кодексу України.

17 вересня по майдану Перемоги в м. Кузнецовську 28-річний Роман наніс тілесні ушкодження 45-річному жителю Володимирецького району.

Встановлено особу, яка 8 жовтня з магазину «Снайпер» у Кузнецовську викрала пневматичний пістолет. Зловмисником виявився 26-річний місцевий житель. Викрадене вилучено.

9 жовтня до міліції звернувся лісничий Великотелковицького лісництва та повідомив, що невідомі особи здійснили незаконну порубку чотирьох сосен.

9 жовтня головний інженер «Володимирецького ПМК-173» повідомив до міліції, що невідомі особи з приміщення ремонтної майстерні даного підприємства викрали кабель та інструменти. Сума збитку встановлюється. Зловмисники проникли до приміщення, пошкодивши замок вхідних дверей.

Працівники міліції встановили, що тілесні ушкодження 44-річній жительці с. Малий Жолудськ 10 жовтня наніс місцевий житель Олександр. Потерпіла госпіталізована з переломами двох ребер, множинними синцями та забоями до районної лікарні.

У ніч на 11 жовтня з подвір'я господарства громадянки Алли викрадено її мотоцикл «Вайпер». Працівники міліції встановили, що крадіжку здійснили два 15-річні жителі с. Степангород. 21-річна Наталія, жителька Кузнецовська, надавала свою квартиру знайомим для спільного виготовлення та вживання психотропних речовин. Під час огляду правоохоронці вилучили шприци з залишками речовини бурого кольору. Вилучене для подальшого дослідження направлено до Науково-дослідної установи.

12 жовтня 14-річний місцевий житель Владислав та 16-річний місцевий житель Антон намагались незаконно заволодіти автомобілем ВАЗ-21063, який належить 36-річному Антону.

Відомості про всі ці та інші випадки внесено до ЄРДР; відкрито кримінальні провадження.

Ольга Очко,

помічник начальника Кузнецовського МВ

зі зв’язків з громадскістю 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.