HomeНовиниКрайові новиниВолодимиреччина знову пасе задніх в області (+таблиця) ОНОВЛЕНО

Володимиреччина знову пасе задніх в області (+таблиця) ОНОВЛЕНО

( 0 Votes )

 

Сарненський, Березнівський та Рівненський райони - лідери обласного рейтингу за підсумками 9 місяців

Такі дані на колегії озвучив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Саме ці райони продемонстрували високі економічні показники з початку року. Зокрема, Сарненський район має значні темпи зростання промислової та сільськогосподарської продукції. Найбільше прогресує Березнівський район, який піднявся вверх по таблиці на 9 позицій.

Непогану динаміку демонструє Демидівщина та Кореччина.

У кінці списку за економічними та іншими показниками опинились відповідно Зарічненський і Володимирецький райони, міста Дубно і Вараш.


Джерело: Рівненська ОДА

 

При цьому на колегії РОДА стало відомо, що Володимиреччина опинилась в кінці списку за економічними та іншими показниками розвитку. Цю інформацію на колегії озвучив заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Голова Володимирецької РДА Володимир Хоружий так прокоментував дану інформацію:

«Як зазначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, нині відбувається зростання у всіх галузях господарського комплексу Рівненської області, тому як результат - Рівненська область в порівняннями з іншими областями значно підвищилась у рейтингу. Не виключенням став і Володимирецький район, але темпи зростання інших районів вищі. Є ряд і об'єктивних причин, які вплинули на рейтинг району.

 

Підсумки за 9 місяців для нас дали важливу інформацію, на що потрібно звернути увагу та які проблеми вирішити. Цей показник є динамічним, зокрема за 8 місяців ми були на 16 місці, поки немає інформації за 10 місяців. Давайте дочекаємось підведення підсумків за 2017 рік. Проте, зазвичай після підйому буває спад, що цілком закономірно».

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.