HomeНовиниКрайові новиниПолицька колонія турбується про дозвілля працівників (+фото)

Полицька колонія турбується про дозвілля працівників (+фото)

( 0 Votes )

Організація культурного відпочинку не лише для працівників установи, але й для їх сімей у Полицькій виправній колонії (№76) уже стало доброю традицією.

Так, 30 серпня первинна профспілкова організація, за сприяння керівництва установи, в чергове влаштувала екскурсію до Рівненського зоопарку для дітей працівників колонії.

Під час відвідування зоопарку діти отримали масу позитивних вражень від спілкування з представниками дикої природи. Особливо цікавою була зустріч із грайливими мавпами, які дивували дітлахів своїми акробатичними трюками на гілках та канатах. Також дітям сподобались верблюди та енергійні страуси, які завдяки довгій шиї пригощалися принесеною для них морквою прямо з долонь малюків.

Дітям надзвичайно сподобалось відвідування екзотерарріуму, що знаходиться на території зоопарку. Вони були в захваті від павільйонів з екзотичними рибами та плазунами, а також - із нічними тваринами (кажанами, павуками, лінивцями).

Не залишили байдужими дітей різноманітні атракціони -  естафети, тарзанки, батути та лабіринти.

По завершенню подорожі в парку, що на  Рівненському Пагорбі Слави, для дітей був організований пікнік із частуванням.

Дорогою додому, задоволені, переповнені приємною втомою, діти не переставали ділитись враженнями, які залишили такі яскраві емоції в передостанній день канікул.

 
 

 

Музика Ірина

 

У вас недостатньо прав для коментування.