HomeНовиниКрайові новиниДитячі бібліотеки Полісся отримали подарунки від БФ "Наш край" (+фото)

Дитячі бібліотеки Полісся отримали подарунки від БФ "Наш край" (+фото)

( 0 Votes )

 

2 квітня – Міжнародний день дитячої книги. А напередодні 14 дитячих бібліотек Полісся отримали подарунки від БФ Василя Яніцького «Наш край».

Це стало продовженням програми фонду «Книжка в дарунок», яка працює з 2010 року.

Нові книги від тернопільського видавництва «Джура», київського «Фонтан казок» та дитячого письменника з Зарічненщини Романа Демчука отримали Дубровицька, Зарічненська, Рокитнівська, Володимирецька районні бібліотеки для дітей та дві дитячі бібліотеки міста Кузнецовськ. Також новинки надійшли в дитячі бібліотеки сіл Орв’яниця, Переброди Дубровицького району, Вичівка, Серники Зарічненського району, Рокитне, Глинне Рокитнівського району, Великі Цепцевичі, Більська Воля Володимирецького району. Загалом фонд передав більше 300 одиниць літератури для наймолодших читачів.

Було дуже приємно бачити в бібліотеках багатьох школярів і те, як спалахували радісними вогниками їхні очі при вигляді нових книг.

«Кажуть, що зараз дітей не затягнеш до книги, бо всі сидять в комп’ютерах чи телефонах. Але, завітавши в дитячу бібліотеку, розумієш,що це не зовсім так. Допитливих дітей у нас багато і ми в рамках програми «Книжка в дарунок» будемо і надалі робити все, щоб найцікавіші новинки дитячої літератури регулярно потрапляли на Полісся. Бо дитина, яка читає, вчиться мислити, а це в житті – дуже важлива риса», – зазначив Голова правління фонду «Наш край», народний депутат України Василь Яніцький.

 


 



 

Михайло СЛОБОДЗЯН

 

У вас недостатньо прав для коментування.