HomeНовиниКрайові новиниРозпочалась операція «Двоколісний транспорт»

Розпочалась операція «Двоколісний транспорт»

( 0 Votes )

Останнім часом на дорогах області зросла кількість дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв двоколісних транспортних засобів, зокрема мотоциклістів, мопедистів та велосипедистів.  Майже кожного дня працівники Державтоінспекції реєструють автопригоди, винуватцями яких стають водії вказаної категорії. Більше того – у результаті таких дорожньо-транспортних пригод травмуються і гинуть люди.

Аби попередити та не допустити аварійність за участю водіїв двоколісних транспортних засобів, працівники Державтоінспекції розпочали проведення цільової оперативно-профілактичної операції «Двоколісний транспорт».

Під час проведення профілактичних заходів працівники Державтоінспекції акцентуватимуть увагу на виявлення грубих порушень ПДР, вчинені водіями, зокрема керування у стані алкогольного сп’яніння.

Працівники Державтоінспекції закликають водіїв двоколісних транспортних засобів з великою відповідальністю ставитися до свого статусу – водія. Сідаючи за кермо, не забувайте про засоби індивідуального захисту – шоломи. Будьте обережні та дисципліновані у виконанні вимог ПДР!

Володимир Чишейко,

інспектор ВДАІ з обслуговування м. Кузнецовськ та Володимирецького району.

ілюстрація з мережі Internet

 

У вас недостатньо прав для коментування.