HomeНовиниРАЕС повідомляєПожежно-рятувальний загін з охорони ВП РАЕС – один з найкращих в області

Пожежно-рятувальний загін з охорони ВП РАЕС – один з найкращих в області

( 0 Votes )

Це відзначили керівники Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Рівненській області на своєму виїзному засіданні, яке проходило у Кузнецовську за участю начальників державних пожежно-рятувальних частин, керівників районних підрозділів, провідних фахівців на чолі з начальником Головного управління ДСНС, полковником служби цивільного захисту Володимиром Оглоблею, його заступниками – полковником Сергієм Круком та майором Олегом Панюком. Основною темою зібрання стало підведення підсумків роботи за перше півріччя поточного року.

Місце проведення заходу було обране невипадково. Адже тут знаходиться один із підрозділів Головного управління – Другий державний пожежно-рятувальний загін з охорони ВП РАЕС, який понад 30 років є надійним щитом на сторожі безпеки Рівненської атомної станції.

Учасники засідання оглянули техніку загону, ознайомилися зі станом матеріально-технічної бази, побували у приміщеннях протирадіаційного укриття, димокамери, спортивно-оздоровчого комплексу тощо.

– ДПРЗ-2 забезпечений найкращою транспортною технікою, адже охороняє стратегічний енергетичний об’єкт підвищеної небезпеки, – зауважив заступник начальника Головного управління Олег Панюк. – За показниками роботи – це один з найкращих підрозділів, а його особовий склад – справжні професіонали своєї справи.

У робочій нараді, яка проходила у міськвиконкомі, взяли участь тимчасово виконуючий обов’язки генерального директора Рівненської АЕС, головний інженер Павло Ковтонюк та виконуючий обов’язки міського голови Ігор Куц. Розпочалося засідання з присвоєння чергових спеціальних звань старшому та середньому начскладу. Серед тих, хто отримав нові погони, був і начальник ДПРЗ-2 Юрій Левчук, якому присвоєно звання підполковника.

Привітав начальника загону з черговим званням і Павло Ковтонюк, наголосивши, що під керівництвом Ю. Левчука працює досвідчений особовий склад, який з честю виконує свої завдання. „Наша співпраця спрямована на досягнення єдиної мети – безпечної роботи РАЕС”, – зауважив головний інженер.

У програмі виїзного засідання гості відвідали державну пожежно-рятувальну частину №8 та інформаційний центр РАЕС. Гості із зацікавленням прослухали розповідь про історію й сьогодення станції, були вражені наповненістю експозицій музею.

 


 

Олена ЗУБЕНКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.