HomeНовиниРАЕС повідомляєРятувальники Рівненської АЕС визнані кращими

Рятувальники Рівненської АЕС визнані кращими

( 0 Votes )

На території 2 державного пожежно-рятувального загону з охорони об’єктів РАЕС пройшли змагання з пожежно-прикладного спорту. Для участі в змаганнях залучалися 18 кращих рятувальників міста.

Зональні особисто-командні змагання з пожежно-прикладного спорту пройшли між підпорядкованими підрозділами Головного управління ДСНС України в Рівненській області. До участі були залучені три команди: державно-рятувальної частини №12 міста Кузнецовська та 2-го державного пожежно-рятувального загону з охорони об’єктів ВП РАЕС – 22 ДПРЧ та 23 ДПРЧ.

Першість у змаганнях, які проходили у п’яти різних дисциплінах, здобула команда 22-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Капітан команди, помічник начальника загону з правової роботи Роман Сильчук говорить, що хоч це і суворий вид спорту, це не завадило здобути команді перемогу: «Ми постійно тренуємось... Майже у всіх видах змагань ми показали найкращі результати…».

За словами головного судді змагань, представника Головного управління ДСНС України в Рівненській області Миколи Маковецького, спортивні змагання пройшли на високому рівні: «Рівень підготовки учасників… достойний проведення змагань на рівні чемпіонатів України з пожежно-прикладного спорту. На фоні області учасники показали ідеальні результати». Головний суддя також відзначив хороші умови проведення змагань, адже подібний спорткомплекс – єдиний свого роду в області, а в Україні їх лічені одиниці.

Як коментує заступник начальника 2-го державного пожежно-рятувального загону з охорони об’єктів ВП «РАЕС» Руслан Мазурець, обласні змагання на першість паралельно проходили у Дубно та Рівному, але Кузнецовськ показав найкращі результати: «Я задоволений, що наш загін здобув найвищі нагороди у змаганнях. Приємно, що у чотирьох з п’яти дисциплін ми зайняли індивідуальні перші місця. Це говорить про те, що колектив ДПРЗ-2 має високі якості не тільки на спортивній ниві пожежно-прикладного спорту, а й у службовій діяльності, що дозволяє говорити про високий рівень пожежної охорони Рівненської АЕС».

 


 

Управління інформації та зв’язків  з громадськістю Рівненської АЕС

 

У вас недостатньо прав для коментування.