HomeКультураОфіційноКиївські гастролери виступили у Володимирці

Київські гастролери виступили у Володимирці

( 0 Votes )

     

14 лютого для володимирчан виступав Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль «Калина». Його рекламна афіша зацікавила багатьох, породивши чутки, що «на день закоханих жінкам у Володимирці покажуть чоловічий стриптиз» (на афіші возвеличувались оголені торси козаків у шароварах).

Попри кумедність ситуації, хтось таки чекав таки на стриптиз, хтось – на козацький бойовий танець гопак, а хтось просто подарував квитки на прем’єру своїй половинці на честь Дня закоханих. Але люду в районному Будинку культури знов назбиралось багато.

І хоча публіка не дочекалась козаків, послухати і подивитись таки було на що. Ансамбль увібрав, напевно, все ймовірне різнобарвя жанрів народної музики, хореографії, сольного та хорового співу. Мали ми змогу побачити й широке розмаїття українських народних костюмів – від Коломиї до Києва.

Публіка дуже тепло зустріла гастролерів – фотографували, знімали на камери, підспівували відомим мотивам та стоячи аплодували під вигуки «браво».

Наприкінці концерту начальник управління культури та туризму Володимирецької РДА Валентина Пінчук подякувала ансамблю за такий яскравий виступ та запросила їх на наш регіональний щорічний етно-тур-фест «Бурштиновий шлях».

       Отож, цілком можливо, що вже цього року програма нашого фестивалю урізноманітниться завдяки колоритному ансамблю «Калина».

 
 
 

 

Олена СТЕЛЬМАЩУК

Фото автора

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.