HomeКультураНеофіційноВолодимирецький "Верес" представляв Рівненщину на Всеукраїнському фестивалі козацької пісні

Володимирецький "Верес" представляв Рівненщину на Всеукраїнському фестивалі козацької пісні

( 0 Votes )

Недаремно місцем проведення  Всеукраїнського  фестивалю-конкурсу козацької пісні «Встань, козацька славо! Засвіти знамена!» було обрано славний край на Рів­ненщині, відомий Берес­тецькою битвою 1651 року.  364 роки минуло з того часу. Але Козацькі Могили кличуть нас і тепер, адже відчу­ваємо внутрішню потре­бу засвідчити духовну спорідненість із воле­любними предками, що закладали підвалини української державності.

12-14 червня 2015 р. в місті  Радивилів Рівненської області  відбувся VIII – Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Встань, козацька славо! Засвіти знамена!» На фестиваль прибули кращі  співочі колективи  з  різних ку­точків України – Волині, Тернопільщини, Запоріжжя, Львівщини, Хмельниччини, Івано-Франківщини  щоб, як було ска­зано ведучою концерту, оспівувати славетні под­виги українського козацтва, при­щеп­лювати підростаючому поколінню любов до рідного краю, його істо­ричного минулого на зразках музичної спад­щини.


 

Уже не вперше мав честь представляти Рівненщину в номінації «Кращі вокальні ансамблі» НА чоловічий вокальний ансамбль – «Верес», Володимирецького районного  будинку культури (керівник Віталій Комар).

 

У вас недостатньо прав для коментування.