Володимирецький "Легіон" – чемпіон району з футзалу

( 0 Votes )

 

За підсумками зональних змагань до фіналу потрапили дев’ять сильніших команд району, які боролися за чемпіонство у трьох фінальних групах.

У спортзалі районного колегіуму змагались команди у двох групах.

Згідно з жеребом першими розпочали турнір команди Володимирецького «Легіона» та Лозки. Більш досвідчені гравці, які майже місяць грали в чемпіонаті селища, без проблем переграли сільських футболістів 7:2. Ще крупніше 1:7 Лозки поступились команді з Великих Цепцевич.

За вихід до фінальної трійки другі призери минулорічних змагань зустрілись з другими призерами цьогорічного чемпіонату селища. В безкомпромісному поєдинку  володимирчани вели в рахунку тривалий час.

Наприкінці зустрічі їх суперники скоротили розрив в рахунку до мінімуму, але у вирішальний момент в Цепцевицьких футболістів нерви не витримали, два ключові гравці за неспортивну поведінку були вилучені.

Остаточний рахунок – 5:3 на користь «Легіона».

У другій групі Мульчиці по черзі програли КДЮСШ 2:11 та Каноничам 4:13.

У вирішальній зустрічі зустрілись минулорічні чемпіони та цьогорічні чемпіони селища. Суперники продемонстрували чемпіонський характер. З мінімальним рахунком 4:3 перемогли володимирецькі футболісти. 

У другій групі в приміщенні першої школи футболісти Сопачева зустрілись з гравцями із Зеленого. Упродовж усієї гри сопачівці створили багато гольових моментів, але реалізувати зуміли, можливо, десяту частину. Натомість Зелене більшість своїх моментів реалізували та перемогли 5:4.

У другій грі переможені реабілітувались в поєдинку з гравцями Довговолі 5:2. Зафіксований нічийний результат заключної гри 6:6, по ходу гри мінявся на користь то однієї то іншої команди. Залишалось менше хвилини до завершення гри, коли Сергій Сиротюк з дуже складної позиції зумів зрівняти рахунок. Таких голів Сергій забив декілька та став справжнім героєм групових змагань.    

У матчах за призові місця зустрілись переможці груп. Виснажені футболісти Зеленого не змогли протистояти представникам Володимирця 4:10 та 4:9, але третє місце – достойний результат для сільських футболістів.

У вирішальному матчі гравців спортивної школи влаштовувала нічия. Але футболісти «Легіона» були більш агресивні, незважаючи на коротку лаву запасних, зуміли перемогти чемпіонів селища 9:4 та стали чемпіонами району.


Юрій Римарчук,

начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації.

На фото: призери чемпіонату району з футзалу

 

У вас недостатньо прав для коментування.