Останні голи 2017-го року

( 0 Votes )

У неділю у Рівному на майданчику ДЮСШ-4 завершилася фінальна частина чемпіонату області з футзалу серед команд районів та міст нашого регіону, яка зібрала 6 найкращих команд. За попереднім жеребом вони були розбиті на дві групи, де змагалися за коловим принципом, а потім гралися стикові матчі.

Володимирчани потрапили до однієї групи разом з Костопільським та Рівненським районом.

Останніх наші хлопці впевнено обіграли – 5 : 2, і з таким же співвідношенням м’ячів поступилися костопільчанам – 0 : 3. Наші суперники між собою очки поділили – 1 : 1.

В іншій групі, де мірялися силами Гощанський район та міщани з Вараша та Рівного, прогнозовано перемогли останні, які почергово обіграли гощанців – 4 : 1 та варашан – 1 : 0. Атомники, в свою чергу, виявилися кращими, ніж Гоща – 2 : 0.

Отож, у поєдинку за 3-є місце зійшлися земляки – володимирчани та варашани. Впертої боротьби не вийшло: колектив з міста атомників переміг – 5 : 1. А чемпіонами області з футзалу вшосте за останні 10 років стали столичні гравці за рахунок мінімального – 1 : 0 виграшу у костопільчан. Той єдиний гол, на нещастя Костополя, потрапив у сітку їхніх воріт від їхнього ж футболіста.

Юрій Ковалець.

 

У вас недостатньо прав для коментування.