Володимирчани та варашани – у фіналі!

( 0 Votes )

26-го листопада у Зарічному та Костополі відбулися поєдинки першого етапу чемпіонату області з футзалу серед збірних команд міст та районів. За жеребом до зарічненської зони потрапили (звісно, окрім господарів) ще й представники Сарненського, Дубровицького та Володимирецького районів.

Змагання проходили за коловим принципом і закінчилися переконливою перемогою володимирчан, які обіграли усіх своїх суперників із загальним рахунком – 14 : 2, в тому числі – Сарни – 3 : 0, Дубровицю – 7 : 1 та Зарічне – 4 : 1.

Основний тягар змагань винесла на своїх плечах стартова п’ятірка – Олександр Черевач (голкіпер) та польові гравці Роман Сад, Дмитро Китун, Сергій Жданюк та Анатолій Пархомчук. Черевач, до речі, в останній зустрічі з господарями при хиткому рахунку 2 : 1 на користь наших футзалістів парирував карний удар, „зароблений” Романом Хондокою. Крім них, грали ще Олександр Самулік, Роман Хондока і Сергій Дячук, а очолювали делегацію Олександр Гребень та Василь Лосинець.

У цей же день у Костополі змагалися між собою рокитнянці, березнівчани та варашани. Хлопці з міста-супутника Рівненської АЕС виграли у Рокитного (6 : 2) і розійшлися миром з Березним (1 : 1) та, набравши 4 очки, завоювали перепустку до фіналу. Ще один результат цього етапу – Рокитне-Березне 3 : 2.

Ще два учасники заключного етапу стануть відомі 3-го грудня у Костополі, де мірятимуться силами представники Демидівського, Рівненського, Дубенського, Корецького та Острозького районів. А також 10-го грудня, коли у Рівному зійдуться колективи Гощанського, Здолбунівського, Млинівського, Радивилівського та міста Острога. До шести учасників фіналу побільшає за рахунок фаворитів з Рівного та Костополя. Заключні матчі – 17-го грудня у Рівному у спортзалі ДЮСШ №4.

 

Полицьке «Полісся» лідирує

Стартував чемпіонат Рівненської області з волейболу серед жіночих команд. 25 листопада в Костополі полицьке «Полісся», РАЕС (Вараш), сарненська «Вікторія» та місцевий «Промінь» провели матчі 1-го туру.

За регламентом змагань кожна з команд учасниць проведе по одному туру на власному майданчику. Після чого відбудеться фінальний етап.

Тур, що відбувся в Костополі, пройшов за явної переваги полицького «Полісся». Лише в матчі з волейболістками Вараша полісянки отримали серйозний опір. Інші ігри пройшли за явної переваги представниць Володимирецького району.

Після паузи повернулася до ігор в чемпіонаті жіноча команда РАЕС. Попри те, що це вікова команда, дівчата з міста атомників впевнено відіграли тур і здобули дві перемоги в трьох іграх.

16-го грудня ці команди зберуться вже в Сарнах. Чемпіонат Рівненщини серед жінок набирає обертів.

 

Підсумкові результати ігор:

"Промінь КЗС" (Костопіль) –"Вікторія" (Сарни) 2:0 (25:7, 25:16)

"Полісся" (Полиці) – РАЕС (Вараш) 2:0 (25:15, 25:23)

"Вікторія" (Сарни) – РАЕС (Вараш) 0:2 (13:25, 11:25)

"Промінь КЗС" (Костопіль) – "Полісся" (Полиці) 0:2 (10:25, 11:25)

"Полісся" (Полиці) – "Вікторія" (Сарни) 2:0 (25:15, 25:14)

"Промінь КЗС" (Костопіль) – РАЕС (Вараш) 1:2 (20:25, 25:15, 3:15).

 

Юрій Ковалець.

 

У вас недостатньо прав для коментування.