„Горинь”– чемпіон Володимиреччини з міні-футболу 2017-го року (+фото)

( 0 Votes )

19-го листопада на штучному майданчику райцентрівського „Янтаря” завершився чемпіонат району з міні – футболу. До заключного етапу змагань пробилося 6 найсильніших колективів Володимиреччини, які за жеребом були розділені на дві групи.

У першій, куди потрапили Цепцевичі, Іванчі та Каноничі, кращими, як і прогнозувалося, виявилися володарі цьогорічного Кубка району, а у другій (Полиці, Телковичі, Новаки) – усіх випередили Полиці.

Результати поєдинків на груповому етапі: Цепцевичі – Каноничі 3 : 1, Іванчі – Каноничі 1 : 6, Цепцевичі – Іванчі 4 : 2, Полиці – Новаки 4 : 2, Телковичі – Новаки 3 : 4, Полиці – Телковичі 3 : 1. Таким чином, у зустрічі за 3-4 місця зійшлися Новаки із сусідніми Каноничами. Перемогли Новаки 4 : 2.

А фінальний двобій завершився перевагою „гориничів” в один- єдиний м’яч, автором якого став Станіслав Гребень.

 І коротко про підсумки змагань. Перемога „Горині”, як я вже згадував, прогнозована, бо ніхто, крім них, не має підбору гравців такого рівня. Срібло поличан – теж, як на мене, закономірність, дивно тільки те, чого вони у великому футболі виступили так невпевнено.”Бронза” Новаків – то заслуга передусім „легіонерів” з Вараша, які позабивали майже усі голи команди.

 


 

Сенсація із знаком „плюс” – поява у фіналі Іванчів, із знаком „мінус” – відсутність там же володимирчан, вперше за історію проведення турніру. За результатами змагань буде сформована збірна району, якій вже за тиждень стартувати у першості області з футзалу у Зарічному. Там суперниками наших футболістів стануть господарі, а також представники Сарн та Дубровиці.

 І ще одна новина зі світу обласного футболу. Перехідні матчі за право виступати у першій лізі Рівненщини принесли перемогу клеванській „Коливані”, яка за сумою двох поєдинків обіграла ФК „Садове” 2 : 1 та 2 : 2.

Юрій Ковалець.

 

У вас недостатньо прав для коментування.