Делегація з Володимиреччини на матчі збірної України (+фото)

( 0 Votes )

Шанси збірної України продовжити боротьбу за право брати участь у фінальній частині змагань були аж до пізнього вечора 9 жовтня.

Цього дня на переповненому національному спорткомплексі «Олімпійський» збірна України приймала команду Хорватії у завершальному матчі кваліфікації до чемпіонату світу,  який відбудеться наступного року в Росії.

У першому таймі господарі продемонстрували добротну гру і виглядали навіть дещо краще від суперників. Небезпечних ударів завдавали Ракицький, Марлос, Степаненко, Коноплянка. Однак м’яч у сітку воріт хорватів так і не потрапив.

А друга половина гри краще далася гостям. І вони своїми шансами скористалися сповна, забивши два голи. Відтак наші хлопці зазнали поразки з рахунком 0:2.

Незважаючи на результат, на головній спортивній арені впродовж усього матчу панувала фантастична атмосфера. Дуже приємно, що частинкою душі НСК "Олімпійський" була й делегація Володимирецького району яку мала можливість безпосередньо спостерігати і делегація з Володимиреччини, дуже приємно. Ми до останньої секунди вірили, в нашу перемогу. Та, напевно, наші найважливіші перемоги ще попереду…


 

По закінченні футбольного свята мали нагоду поспілкуватися з народним депутатом України Василь Яніцький, якому в урочистій атмосфері від спортивної громади району вручили відзнаку за плідну співпрацю та вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту Володимиреччини.

Крім нагороди, народному депутату подарували ще й футболку народного клубу "Верес" Рівне...


 

Олександр Гребень.

 

У вас недостатньо прав для коментування.