Впевнені перемоги на старті

( 0 Votes )

У третій день Світлого Христового Воскресіння стартувала перша і друга футбольні ліги Рівненщини.

Хронологічно першими почали чемпіонат рафалівчани, які у Володимирці, на стадіоні «Янтар» приймали рокитнівське «Полісся».

Вже чи не перша атака номінальних господарів принесла їм успіх – Роман Чугай стрілою пронісся по своєму правому фланзі атаки і сильно пробив у дальній кут воріт – 1 : 0. Майже одразу Олександр Федіна і Ярослав Похила мали знімати усі питання про переможця цього матчу. Але якийсь дивовижний нефарт переслідував рафалівських нападників того дня до перерви. А гості поступово освоїлись на майданчику і в одній з контратак лише дивовижна майстерність кіпера Віталія Бедика врятувала синьо-білих від втрати гола.

У другому таймі команда граючого тренера Олега Мирончука ще більше посилила натиск і гості не витримали – спочатку Ярослав Похила використав ювелірний пас когось зі своїх колег і подвоїв рахунок, а потім він же оформив «дубль», реалізувавши пенальті – 3 : 0.

До кінця зустрічі місцеві футболісти мали ще не один шанс підвищити рахунок; натомість забили приїжджі – їхній резервіст Вадим Кравченя закотив м’яч уже в порожні ворота – 3 : 1. Досить переконлива перемога команди Василя Дацького і, що особливо приємно, як підкреслив начальник команди Володимир Штинь, «усі голи – на рахунку корінних рафалівчан».

 А от ще один представник Володимиреччини у друголіговій групі «Північ» – райцентрівська «Енергія» – не зуміла відбитися у Дубровиці від потужних атак місцевих «гориничів». Результат – 1 : 4, причому два перших голи «енерджайзери» отримали з пенальті, а втішний гол забили зусиллями Дмитра Дацького.

 Ще більш упевнено стартував у кращій футбольній лізі області кузнецовський «Ізотоп – РАЕС», який після кубкових успіхів «на ура» почав і чемпіонат Рівненщини, буквально декласувавши вдома ФК «Садове» з Гощанського району – 4 : 0. Вже у перші хвилини поєдинку атомники зім’яли оборонні порядки візитерів, забивши два голи зусиллями Андрія Пашка та Віталія Корзюка, причому зробили це хлопці з передач Олександра Полякова. По перерві Корзюк забив свій другий (а командний – третій) гол. А довершив розгром гостей той же Пашко, якого партнери вивели на вбивчу позицію і лежачого воротаря…

 На жаль, у дебютному матчі поступилися кузнецовські юнаки 0 : 1 рівненському ДЮСШ «Верес», хоча й мали декілька стопроцентних можливостей, щоб не лише зрівняти рахунок, але і вийти уперед.

 І на чисельні прохання любителів футболу Володимиреччини публікуємо календар ігор чемпіонату Рівненщини у першій та другій лігах за участі районних команд.

 

 Перша ліга. Перше коло.

 7.05. «Сокіл» Радивилів – «Ізотоп–РАЕС» (Кузнецовськ).

 15.05. «Ізотоп» – «Волинь–Цемент» (Здолбунів).

 22.05. АГАТ (Гоща) – «Ізотоп».

 29.05. «Ізотоп» – ФК «Малинськ».

 4.06. «Случ» (Березне) – «Ізотоп».

 12.06. «Ізотоп» – ОДЕК (Оржів).

 19.06. «Маяк» (Сарни) – «Ізотоп».

 26.06. «Ізотоп» – ФК «Млинів».

Початок ігор: юнаки – 13.30, дорослі – 16.00.

 

Друга ліга. Група «Північ». Перше коло.

 7.05.МФК «Енергія» (Володимирець) – ФК «Нова Рафалівка».

 14.05. «Нова Рафалівка» – «Горинь» (Дубровиця), (можливий перенос)

 15.05. «Граніт» (Томашгород) – МФК «Енергія».

 22.05. МФК «Енергія» – «Колос» (Кричильськ).

 28.05. ФК «Костопіль» – МФК «Енергія».

 29.05. «Граніт» (Томашгород) – «Н. Рафалівка».

 4.06. «Н. Рафалівка» – «Колос» (Кричильськ).

 5.06. МФК «Енергія» – «Полісся» (Рокитне).

 11.06. ФК «Костопіль» – «Н. Рафалівка».

 Початок ігор: 15.00 або 16.00.

 

А вже 8-9 травня рушає в путь і чемпіонат району в першій (11 команд) та другій (14 команд) лігах. Подаємо також календар ігор стартового туру в обох лігах.

Перша ліга. Перший тур. 9 травня 2016 року

«Моноліт» (Кузнецовськ) – Н.Рафалівка (можливий перенос).

Любахи – Городець.

МФК Володимирець – Воронки.

Каноничі – Кідри.

Полиці – Сопачів.

 

Друга ліга. Південна зона.

Довговоля – Жовкині (поч.15.00).

Лозки – Антонівка.

Новаки – В. Жолудськ.

Північна зона.

Половлі – Зелене.

В. Телковичі – Біле (8.05)

Озеро – Мульчиці.

Початок ігор: у неділю та святкові дні – 13.00, у буденні дні – 18.00.

 

Юрій Ковалець.

 

У вас недостатньо прав для коментування.