Чемпіонат району з футболу: боротьба загострюється

( 0 Votes )

Третій тур другого кола чемпіонату району з футболу почався ще в середу. В Каноничах місцевий «Промінь» приймав Полицьке «Полісся». Поєдинок розпочався не сподівано для господарів. Дуже комбінаційний і атакуючий футбол чверть тайму показали гості. Не задовго відчули це і вболівальники, які побачили м’яч у воротах своєї команди. Але це був єдиний м’яч полицьких футболістів, далі гра вирівнялась, спочатку господарі зрівняли,а потім ще двічі вразили ворота гостей, отже 3:1 на користь «Променя»

В неділю 23 серпня відбулися остальні поєдинки туру . Тут була злива нічиїх: Цепцевицька «Горинь» вдома з рахунком 3:3 зіграла цей важкий матч з командою «Стир» Сопачів, Любахівський «Сокіл» приймав Воронки,тут також нічия 3:3. Ще два поєдинки з нульовою нічиєю зафіксовано у цьому турі. Кузнецовський «Моноліт» вдома не зміг переграти Кідерську «Юність», а у Жовкінях місцевий «Олімп» мирно розійшовся з Балаховичами.Тепер Каноничі мають в своєму активі 32 бали вони перші, по 28 Цепцевичі, Сопачів, Любахи. У Рафалівки також 28 очок, але в неї гра в запасі із Заболоттям.

Лідер ІІ-ої ліги «ФК Городець» знову поступився. На виїзді у Білому з рахунком 3:2 вони поступилися місцевому «Буревіснику». Новаки переграли Б.Волю 3:1, а Озеро 4:1 В.Жолудськ. «Полісся» Зелене з рахунком 7:1 розгромило «Лісівник» з Антонівки, 2:1 Володимирецький МФК вдома переграв Половлі . Відбувся пропущений поєдинок першого туру другого кола між Озером та МФК, перемогу з рахунком 3:0 святкували Володимирчани. Отже Городець має 28 очок, на один пункт менше у МФК , третіми ідуть Новаки в них 24 бали.

А в понеділок 24 серпня в с.Заболоття вже у вісімнадцяте в своїй історії відбувся футбольний турнір присвячений 24-ій річниці Незалежності, засновником якого була РО УНП. Районна федерація футболу та РО УНП разом із підприємцем В.Дацьким з Рафалівки зробили все можливе щоб цей Кубок Незалежності, у наш складний для держави час пройшов , як найкраще. На турнір були запрошені дві кращі команди чемпіонату першого кола. Сопачів, Городець та команда Рафалівки минулорічний володар кубку.

Першими на поле вийшли господарі команда Рафалівки та Городця. Сильнішими тут виявилися господарі, які з рахунком 2:0 перемогли гостей. З таким само рахунком 2:0 Сопачівський «Стир» у другому поєдинку поступився Городцю. Долю переможця тепер вирішував поєдинок між Рафалівкою та Сопачевом. Програвши і другу зустріч команда із Сопачева була третя, другими Городець, і основний трофей у друге поспіль у футболістів Рафалівки.

Всі команди були нагороджені грамотами та грошовими преміями.

Сергій Вінник, голова ВРФФ

 

У вас недостатньо прав для коментування.