Кубок району здобули футболісти "Полісся" (+фото)

( 0 Votes )

24 серпня2013р. «Зоря» Воронки- «Полісся» Полиці 5: 2 (3:1)

Головний арбітр: Савчук С.асистенти: Безушко А., Муравинець С.

 

До півфінальних поєдинків за почесний трофей Володимиреччини , що пройшли 24 та 28 липня, мало хто міг передбачити саме такий склад учасників заключної зустрічі. Воронківська «Зоря» - команда з другої ліги - явно не виглядала фаворитом перед своїми суперниками з першої ліги. Та «Зоряни» дали відсіч своїм суперникам з Канонич, Кузнецовська та В.Цепцевич. Неочікувано практично для усіх гра Воронківців дала перепустку до райцентрівського фіналу. Ще більш драматично склався інший півфінал. У Володимирці, з проблемами, та все ж додушили місцевий «МФК» футболісти з Полиць - 2:0.

Отакими тернистими шляхами потрапили у заключний двобій обидві команди. Спочатку на полі райцентрівського стадіону «Янтар» тривала уперта і непоступлива боротьба. Рахунок відкрила команда «Полісся», відзначився  Дейнека, та незадовго воронківцям вдалося відновити рівновагу, м’яч у ворота «Полиць» на рахунку В.Хомича. Упродовж першого тайму Полицька команда більше загрожувала воротам суперника, тиск на ворота «Зорі» зростав, що й стало результатом двох пропущених м’ячів воронківцями . Так за рахунку 3:1 команди пішли на перерву.

По перерві команда з Полиць збільшила перевагу над суперником забивши ще два м’ячі, «Зоря» спромоглася на один гол у відповідь. Фінальний свисток зафіксував підсумковий рахунок 5:2 на користь «Полісся». Отже кришталевий Кубок району вперше в своїй футбольній історії завоювала команда «Полісся» Полиці.

По завершенні матчу голова Володимирецької РФФ С.ВІнник і начальник відділу з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації Ю.Римарчук нагородили фіналістів і переможців: одні отримали грамоти, а щасливий капітан з почесним трофеєм в руках ще довго не міг повірити у реальність того, що трапилось під шалені вигуки фанів «Полісся»...

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

У смт. Рафалівка до дня Незалежності України РО УНП разом з ВРФФ та селищною радою провели «Кубок Незалежності» з футболу. В цьому турнірі брали участь три команди: переможець минулого року «ФК» Рафалівка, «ФК Балаховичі» та «Стир» Заболоття.

 

Результати цих матчів:

Рафалівка - Балаховичі 0:2,

Заболоття - Рафалівка 2:1,

Балаховичі - Заболоття- 0:1.

 

Отже кубок Незалежності завоювала команда «Стир» Заболоття, друге місце у команди з Балахович і третє у команди Рафалівка.

У неділю розпочалося друге коло обласного чемпіонату з футболу наша команда приймала Кузнецовський «Ізотоп» і поступилася з рахунком 2:3.

 

Голова ВРФФ С.Вінник.

 

У вас недостатньо прав для коментування.