Футзал на Володимиреччині: попереду – фінал

( 0 Votes )

 

За підсумками зональних змагань, що проходили першої неділі лютого, визначились шість фіналістів. У Полицях з однією поразкою та двома перемогами до фіналу вийшли футзалісти Рафалівки та Сопачева. Рафалівка перша за рахунок виграшу 8:3 у Сопачева. Господарі, не зважаючи на перемогу рафалівчан 5:3, посіли останнє місце через поразку від Балахович (1:3).

У першій райцентрівській школі другі призери чемпіонату селища – футболісти з Любахів – впевнено переграли усіх  своїх суперників із загальним рахунком 26:4. Другу путівку до фіналу здобула Довговоля, яка мінімально переграла Новаки 5:4 та переконливо Степангород. Новаки втішились виграшем у Степангорода.

У районному колегіумі шість команд боролись іще за дві фінальні путівки. Каноничі виграли в Городця (5:3), який переграв Зелене (6:4), Тому нічия в третьому матчі у фінал вивела команду з Канонич.

В іншій групі Кідри та Біле переграли футболістів з Половель. Результативна нічия (6:6) й перше місце за рахунок кращої різниці м’ячів – у Кідер.

До шести сильніших сільських команд долучаться і три переможці чемпіонату селища КДЮСШ, «Аматор» (управління освіти) та «Динамо», які 9 лютого у двох спортивних залах районного центру визначать нового чемпіона.

Після футзалу відбудуться змагання з баскетболу: 16 лютого – в Любахах та 23 –у Володимирці. Також 23 лютого у Довговолі відбудуться турніри з настільного тенісу та шахів.

Сергій Вінник,

голова районної організації

ВФСТ «Колос» АПК України

 

Матеріали по темі:

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.