Наші земляки в сучасній українській армії (фото+відео) Оновлено!

( 0 Votes )

Фоторепортаж військовослужбовця із Володимиреччини про масштабні навчання "Перспектива 2012", які відбулися в Житомирській області.

 В Україні на базі 240-го центру підготовки підрозділів Восьмого армійського корпусу Збройних Сил України у Житомирській області завершилися навчання військових частин “Перспектива-2012”. Заключну частину навчань переглянув Президент України, Верховний головнокомандувач Збройних Сил Віктор Янукович.


Під час навчань відбулося відпрацювання застосування зведеної тактичної групи по стабілізаційній операції за тактичними епізодами: здійснення десантування групи спеціального призначення та забезпечення форсування водної перешкоди, завданої тактичною групою, та заборона висування та знищення головних сил і резервів незаконних збройних формувань.

У ході тактико-спеціального навчання планувалося визначити ефективність новітніх форм і способів спільного застосування механізованих підрозділів високомобільних десантних військ спеціального призначення. Також було проведено перевірку рівня польового та повітряного вишколу особового складу при практичному виконанні завдань.

Експериментальне тактико-спеціальне навчання зі зведеною тактичною групою відбувалося в рамках комплексу навчань “Перспектива-2012”, які тривали з 18 вересня до 4 жовтня 2012 року.

 Нинішнє навчання стало завершальним етапом військової підготовки спецпідрозділів ЗСУ у цьому році. Участь у ньому брали підрозділи високомобільних десантних військ, війська спеціального призначення та механізовані підрозділи. Загалом до навчань було залучено понад 870 військовослужбовців, а також майже 150 одиниць військової техніки.