Підтримай свою армію сьогодні, аби не годувати чужу завтра

( 0 Votes )

Війна увірвалася в наше життя немов цунамі, вихор, шторм, землетрус. Увірвалась і перекроїла все: плани на літо і майбутнє, родинні і дружні зв’язки, спокій та впевненість у завтрашньому дні. Діти залишилися без батька, дружина без чоловіка, мати – без сина. Війна покликала усіх.

І як тепер бути? Чим допомогти нашим хлопцям-героям, нашій армії?  Кожен вирішує цю проблему по-своєму: хтось переказує кошти на спеціальні рахунки або знайомим волонтерам, інші допомагають продуктами харчування, теплими речами. Головне те, що до активної роботи долучаються як бабусі-пенсіонерки, так і юні студенти, учні шкіл, бізнесмени, домогосподарки. Дякувати Богові, в наш час навіть наймолодші школярі намагаються підтримати солдатів листом або малюнком. Адже дуже важливо не залишатися байдужим. Пригадуються слова Бруно Ясинського: «Не бійтеся друзів. У крайньому разі вони можуть вас зрадити. Не бійтеся ворогів. У крайньому разі вони можуть вас убити. Бійтеся байдужих. З їхньої мовчазної згоди творяться і зради, і вбивства».

З 20 по 22 квітня Управління освіти, молоді та спорту організовувало акцію по збору продуктів харчування воїнам в АТО. Не залишилися осторонь і активно долучилися до цієї доброї справи учні, педагогічний колектив, техпрацівники Суховільського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ», жителі с. Суховоля. Особливо велика подяка  жителям Олізарки. Завдяки спільним зусиллям було зібрано різні продукти: картоплю, цибулю, яйця, олію, крупи, сало та консервацію.

«Підтримай свою армію сьогодні, аби не годувати чужу завтра». Ці слова мають стати девізом для кожного  справжнього патріота.

 

Анастасія Кривко,

голова учнівського самоврядування

Суховільського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. ДНЗ»

 

У вас недостатньо прав для коментування.