HomeСвіт цікавогоСвіт цікавогоЩо принесе нам рік Червоної Вогняної Мавпи?

Що принесе нам рік Червоної Вогняної Мавпи?

( 0 Votes )

– Який буде для України 2016-ий рік?

– Не дуже вдалим по тій причині, що «Україна в вогні». І у війні. В 2016 році нашій Державі виповнюється 25 років. Порівняємо її з молодою, незаміжньою дівчиною. Довірливою. Ось перед нею стоять чотири кавалери: Євросоюз, Кремль-перевертень і Тбілісі. Ще сватається Вашингтон. То краще мати справу із гарячими кавказькими серцями і далеким Вашингтоном, з котрими, слава Богу, ми не маємо спільних кордонів, ніж з ревнивою Росією.

2016 рік для України – нульовий. Закулісні таємні домовленості політиків можуть дуже дорого коштувати нашій державності. Наприклад, небо показує, що сусідські спецслужби (ФСБ, ГРУ) знову розробляють план економічного «захоплення» стратегічних об’єктів України. Ніякої війни не треба, коли економічні важелі в твоїх руках. Рік непередбачуваних ситуацій.

Будуть диверсії. Треба бути дуже пильними. Скрізь.

Вороги зацікавлені в анархії і безпорядках. Барикади і бунти, нова революційна хвиля через бідність. Безробіття виведе людей села на площі. Ризики. «Воєнний парад» – це небезпечна картина. Військові можуть куди хоч повернути свою зброю.

Треба дуже і дуже берегти кордони. Кожне село має знати свою територію. Укрупнення сіл та районів недоцільне. Боротьба за землю загостриться до апогею.

Велика ідеологічна війна, за новими технологіями.

Підніметься високодуховна молодь.

Ідея – лідер: не національна ідея, як дехто хоче нав’язати нам, а ідея «Україна – мій дім, моя Держава».

– Що станеться з Донбасом і окупованими територіями?

– З територією нічого не станеться. Її ніхто нікуди не пересуне. Росія окупацію східних двох областей планує розтягнути на два десятки років. Зруйнований Донбас для неї не представляє ніякого інтересу і цінності. Донбас – це викачка сил і ресурсів з народу України.

Війна на Донбасі влітку 2016-го, а потім 2017-го, відкриє закулісні політичні таємниці між верхівками України і Росії, змете і розжене генштаб за одну ніч і Українська армія стане Почесним Легіоном у світі. Це зробить Донбас.

– Порошенко зуміє втриматися при владі?

– У кінці 2016-го, на початок 2017 року вже стоять нові вибори. «Префектів» не видно. Словом, нашого президента «підставлять». Але поживемо – побачимо…

 А в 2017 році стоять «переміни місця проживання». Всі неприємності йдуть з боку Сумської та Чернігівської областей. Порошенко багато, як Президент, зробив і зробить для збереження цілісності території України, особливо в областях, які омиваються водами. Ще не один правитель не приймав на свої руки таку «розруху», яка називалася Україною. А додайте, скільки ще таємних, із часів Януковича, сидить по кабінетах і на всіх рівнях засланих, законсервованих російських ворогів.

– Коли закінчиться війна?

– Яка саме? Проти України і її народу ведуться спецслужбами Кремля, ГРУ декілька війн. Найстрашніша війна – духовна. Допоки Москва командуватиме нашими церквами в Україні, ладу, спокою і Держави не буде. Чого гріха таїти: церкви Московського патріархату за наших синів в АТО моляться як «за странніков», а не за оборонців Батьківщини. І священик тут не винний, над ним є своє начальство. В «подчинєнії» Москви.

Економічна війна. Більшість обленерго в руках російських олігархів. Ми самі виробляємо електроенергію, а платимо податки в Росію. Це стосується і великих хімічних заводів, підприємств. У нас війна з Росією. Які можуть бути спільні економічні інтереси з агресором, окупантом і ворогом?

– Коли Путін «загнеться»?

– Менше його згадуйте – для України краще. Відповідь дасть вам Інтернет, чому він на свій день народження з Кремля у Сибір, до шаманів, втік. І скільки має Путін двійників…

– Де Янукович?

– Теж в Інтернеті….

– Коли все закінчиться?

– Ви маєте на увазі війну на Сході? Вже наприкінці 2017 року хвиля революційної «зарази» переметнеться на територію Росії. «Дикая дурь», притаманна гарячим головам білокамінної, ще наламає багато дров.

– Минулого разу ви казали, що Україна заживе спокійно з 2020 року. То що буде таке важливе з 11 вересня 2022 року?

– Хочемо чи ні, але «Гороскоп Незалежності» для України, хоч і подібний на гороскоп США, дуже випробувальний, іспитовий. Через кожні 7 років в Україні переміни. А 2016-тий несе нуль. Тобто, щоб вистояти і вижити нашій Державі, ми повинні забути про будь-які внутрішні чвари, суперечки, а зосередитися на кордонах, території, землі. Даси Росії поцілувати палець – вона відкусить руку. Війна триватиме. Торги і підкуп, таємні договори за закритими дверима стануть «достоянієм гласності» і не дадуть позитивного результату. Навпаки, збурять народ. Закулісні ігри, як от «Кучма у Мінську», стануть предметом оголошення імпічменту. Це вам відповідь на запитання: «Що буде із президентом та його командою?»

«Гіпертонічний криз» не омине Україну. Все буде залежати від кожного із нас. А 11.09.2022 року буде нова спроба загарбати Україну, і вже на папері, на якомусь договорі, уткнути таке, щоб Україну, як державу, прибрати з політичної карти світу. Приміром, з Росії поступить пропозиція приєднатися Мінську і Москві до Києва, із столицею у Києві. Це не радість для нас. Так може бути знівельована в першу чергу МОВА, а не буде мови – не буде народу, не стане українців і України.

– Чи буде третій Майдан?

– А він Вам треба? Майдани щодня проходять під Верховною Радою. Це – примітивний цирк, аби відвернути увагу людей від зубожіння, актуальних і глобальних проблем в державі.

Мудрі і розумні політики під час пожежі хліва своєї хати не спопеляють, не палять. Це про реорганізацію і скорочення різного формату; недолуге хрущовське укрупнення дасть негативний результат. Така реорганізація в економічному плані відкидає Україну у 1990 рік.

 Хай заново прочитають історію ті, що так рвуться до укрупнення громад. Позарилися на закордонні гроші, як ті старці. Йде війна, і валити сільські громади, розвалювати райони – це страшніше Донбасу.

Україні ніколи не везло на виконавчу владу. Так що майданівці, фермери чи шахтарі, таки заберуть у них влітку віники.

– Що чекає у 2016 році Волинь і Рівненську область?

– Наш регіон «розділиться»: там, де збережеться виробництво і буде людям заняття й робота, буде тихо. Де закриються виробничі потужності – будуть проблеми, страйки,бунти. Виграє та частина населення, що створить собі робочі місця. Відкриються нові технології, ідеї, які блискавично реалізуватимуться. Приміром, на Волині, а потім і під Рівно випускатимуть двигуни для автомашин, які працюватимуть … на воді. І ще багато розробок Миколи Тесла буде впроваджено у нашому краї.

Дуже багато нових розробок піде на оборону. Відкриються нові аеродроми. Рік суворий. Він вимагає багато праці.

Найкраще реалізувати свої плани влітку 2016 року та весною 2017-го. Цікава ще одна картина – торгівля із Євросоюзом. Виробляйте нові закордонні паспорти з відпечатками пальців.

Воєнізовані частини під вікнами рідного дому… Це щось на зразок загонів самооборони. Тобто, і на роботі хлопці будуть, і на службі під хатою.

Звернути увагу на «розконсервацію» кубел російських спецслужб. «Язикаті терористи» посіють велику недовіру між людьми до місцевої влади, особливо в липні-серпні наступного року, що призведе до нових перемін. Там є ще попереду аж чотири подібні ситуації, але ця дата, близька до Дня Незалежності України, буде вирішальною. Або ми всі, незалежно від національності, всі, хто проживає в Україні збережемо її як Державу, або знову лизатимемо чиїсь «кирзові чоботи». Наголошу: диференціація – це поділ. Недобре, коли децентралізацію влади підмінять «диференціацією територій». Держава може за розчерком пера пропасти, як держава. Це стосується обласних рад.

Приємно, що нашим областям, Волинській і Рівненській, допоможе Литва і Польща. Процвітатиме торгівля. Нові технології вже на порозі у сільському господарстві. Люди будуть сіяти гектарів менше, зате врожаї будуть більші, щедріші. Правда, волинська земля зросте у ціні. Бурштин буде добуватися і податки платитимуться… Головне – зберегти у селах сільради, ФАПи, школи, пошту.

– Ви вірите в гороскопи ?

– Я з ними працюю.

– Ваші побажання, рекомендації…

– За тисячолітню історію китайці помітили, що роки Мавпи несуть непередбачуване. У новому 2016 році хай у нас буде все передбачене і заплановане, хай здійсняться всі заповітні мрії, а в кожному домі панує мир і любов.

 З Галиною Тєтєнєвою вела розмову Мирослава Косьміна.
 

У вас недостатньо прав для коментування.