HomeСвіт цікавого

Світ цікавого

Астропрогноз на 2019 від Галини Тєтєнєвої (частина ІІ)

( 0 Votes )

 

2019-й: зорі віщують велику боротьбу за владу

Гороскоп по населених пунктах

 

Астропрогноз на 2019 від Галини Тєтєнєвої (частина І)

( 0 Votes )

Як не дивно констатувати, за останні 5 років астрологи та провидці практично не дають ніяких прогнозів.

По перше, бояться за свою репутацію. По друге, хід подій у світі такий стрімкий, що прості «деталі» можуть зіграти першу скрипку і внести доленосні рішення цілим континентам і народам. Наведу приклад.

 

Тимчасове тату мехенді: безпечно і красиво

( 0 Votes )

Так вже повелося, що кожна жінка інтуїтивно любить красиве, тож і намагається чимось себе прикрасити: чи то елементами в одязі, чи стильною зачіскою, цікавими аксесуарами, сережками, перснями чи браслетами. Сучасний світ настільки багатогранний, що певні вкраплення різноманітних культур органічно вплітаються  у стильний образ жінки. Ось, наприклад, влітку молоді дівчата балують себе мистецтвом мехенді: цей дивний розпис можна побачити на руках, шиї, сплутати з ремінцем від босоніжок на ногах. Таким мистецтвом у Володимирці володіє талановита аматорка Ганна Манчук, з радістю розписуючи у такій техніці друзів, знайомих та тих, хто випадково натрапить на її роботи в інтернеті.

 

Лікування хребта дідівським методом

( 2 Votes )

Відомо, що не варто судити про вік людини лише за кількістю прожитих років. Адже окрім паспортного віку є й біологічний. Хтось у шістдесят почуває себе молодим і бадьорим, а хтось у тридцять скаржиться на здоров’я і виглядає удвічі старшим. І досить часто причиною бід виявлялися порушення у тій чи іншій ділянці хребта.

 

Коли зроблено з любов'ю...(+фото)

( 0 Votes )

Магія руками землячки. Неперевершеної краси пасхальні кошики виготовляє Світлана Кравчук-Воробей.

Перед читачами дуже вибачаємось, що не ознайомили вас раніше з таким дивом. Дівчина живе нині у Львові, пересилає всією Україною! Ставайте в чергу, до наступного Великодня до вас дійде черга)

 

Сторінка 1 з 14